Jongeren hebben de toekomst!

Gepubliceerd op: donderdag 8 oktober 20, 18:10

Wij zijn er van overtuigd dat leiderschap een skill is die je kunt leren, en daarom heeft Crescas een cursus opgezet waarin jij, mede vanuit jouw visie op de Joodse maatschappij van de toekomst, vaardigheden leert om die in de praktijk vorm te geven.

Deze leiderschapscursus is bedoeld voor iedereen tussen de 16 en 35 jaar met een Joodse achtergrond en is opgebouwd rond drie hoofdthema's, die elk vijf lessen van drie uur beslaan.

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken hebben we de studenten opgedeeld in twee groepen. Jongeren zitten in de groep 16- tot 20-jarigen, jongvolwassenen brengen we onder in de leeftijdsgroep 20- tot 35-jarigen.

De jongeren bijten de spits af op zondag 1 november: samen met Lievnath Faber en Timor Faber gaan ze aan de slag met het thema Leiderschap en Joodse identiteit. De inhoud van deze cursus is speciaal voor deze leeftijdsgroep ontwikkeld.
De volgende lesdata zijn op de zondagen 6 december, 24 januari, 14 maart en 25 april.
Let op: de lessen beginnen stipt om 10.00 uur!

De jongvolwassenen moeten nog even geduld hebben: in 2021 buigen zij zich over de thema's Leiderschap en ondernemerschap en Leiderschap, management en bestuur.

Spreekt het je aan en wil jij ook graag je schouders zetten onder jong Joods leiderschap? Lees meer over de cursus Jongeren aan het Joodse roer op onze website!

De wereld van nu vraagt om leiders van de toekomst!

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.