Club Guy and Roni: Cecilia Moisio

Gepubliceerd op: 7 maart 2024

Club Guy and Roni brengt een nieuw theaterprogramma op de planken. Vanaf 15 maart is de voorstelling Club Guy and Roni Invites: Cecilia Moisio te zien in de Nederlandse theaters.

In deze derde editie heeft het theatergezelschap de Finse choreograaf en regisseur Cecilia Moisio uitgenodigd om de Club te versterken. Bekend om haar krachtige acts is haar voorstelling ADI(C)SCO een intense ervaring over de kicks en lows van verslaving. De voorstelling belooft een heftige discotrip vol jaren-zeventigesthetiek en opzwepende beats.

Club Guy & Roni werd in 2002 opgericht door Guy Weizman en Roni Haver. Sinds die tijd toeren ze met avondvullende producties door binnen- en buitenland. Club Guy & Roni maakt hedendaags, eigenzinnig en explosief danstheater dat de actualiteit op de hielen zit. Alle voorstellingen gaan gepaard van nieuw gecomponeerde live muziek, waarin slagwerkers en musici vaak ook op het toneel een prominente rol spelen.

Kijk voor de volledige theatertour en entreeprijzen op de website van Club Guy & Roni.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.