Kennismaking met Judith Jas

Gepubliceerd op: 4 januari 2024

Onze nieuwe medewerker is Judith Jas, 69 jaar oud, getrouwd en moeder van twee zonen. Hieronder stelt ze zichzelf graag aan u voor.

Ze heeft een lange carrière achter de rug in de Marketing Communicatie. Daarin deed Judith veel ervaring op met het organiseren en begeleiden van seminars en congressen. Na een pauze van twaalf jaar werkte ze vijftien jaar bij een werving- en selectiebureau, eerst op de financiële administratie en de laatste drie jaar als Personal Assistant van de directie.

Heb je bijzondere hobby’s?
Ik ben een mooi-weer wandelaar en houd van lezen. Verder zit ik op Pilates en sinds kort ook op Krav Maga.

Welke relevante ervaring breng je mee naar Crescas?
De ervaring op het gebied van het coördineren en organiseren van seminars en congressen lijken belangrijk voor het werken bij Crescas. Zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen na de cursus met een tevreden gevoel naar huis gaat, daar schep ik voldoening in.

Waarom lijkt het jou leuk om je voor Crescas in te zetten?
Onderwijs is belangrijk en onderwijs over Joodse onderwerpen ligt daar in het verlengde van. Kennis is een verrijking van jezelf. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Heb je voor het nieuwe programma zelf nog specifieke wensen?
Het zou leuk zijn meer activiteiten in de mediene te organiseren. Zoom is een prima hulpmiddel, maar er gaat toch niets boven ‘live’ contact. Dus als het aan mij ligt, Den Haag en Rotterdam here we come.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.