Concert: Songs for Leonard

Gepubliceerd op: 7 maart 2024

Channah van ’t Riet en Cyrelle Failé geven op zondag 17 maart een muzikale voorstelling rond de muziek en de persoonlijkheid van Leonard Cohen. Zij vertellen over zijn leven vol liefde en verlangen, over zeggenschap en artistieke vrijheid.

Charmeur der charmeurs Leonard Cohen had vele vrouwen in zijn leven waar hij over of mee zong, zoals Suzanne, Marianne, Joni Mitchell en Janis Joplin.

In de muziektheatervoorstelling Songs for Leonard wordt zijn werk door hun ogen bekeken. Cohens originelen zijn bij een groot publiek bekend, maar wat vonden deze vrouwen daarvan en wat was hun verhaal?

Ander perspectief
Singer-songwriter Channah van ’t Riet en theatermaakster Cyrelle Failé geven zijn vrouwen een stem. Zichzelf begeleidend op piano, gitaar, trompet, bugel en klokkenspel steken zij de klassiekers van Leonard Cohen in een nieuw jasje. Het duo maakt een boeiende muzikale reis door zijn oeuvre vanuit het perspectief van ‘zijn vrouwen’.

Locatie: Synagoge Delft, Koornmarkt 12 in Delft
Op zondag 17 maart, aanvang: 15:00 uur
Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van Synagoge Delft.

Beeld: Songs for Leonard

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.