Theater: Maak je eigen voorstelling bij Songs and Silences

Gepubliceerd op: 18 januari 2024

Songs and Silences is een nieuw, interdisciplinair en fascinerend werk van OFFprojects, het collectief van ex-NDT en Batsheva-dansers dat zich concentreert rond het werk van artistiek leider Amos Ben-Tal.

Songs And Silences neemt je via dans, muziek en tekst mee in een beleving waarbij verschillende zintuigen worden geprikkeld. In tegenstelling tot een gebruikelijke, avondvullende voorstelling, bestaat dit project uit een serie kortere werken. Drie uur lang herhalen de acht performers een serie danssolo’s, gedichten en live gitaarwerken, waardoor een hypnotiserend mozaïek ontstaat.

De opzet van de voorstelling nodigt je uit om op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven. Zowel met jezelf en rest van het publiek, als met de artiesten.

Daardoor is de ticketverkoop uniek te noemen. De aanvangstijd op je entreebewijs is een starttijd. Je mag zelf bepalen hoe lang je wilt blijven. Drie kwartier of de volle drie uur? Aan jou de keuze. Op die manier creëert iedere bezoeker voor zichzelf een persoonlijke ervaring.

Songs and Silences is te zien op 24 februari. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Frascati Theater in Amsterdam. Entreeprijs vanaf 12 euro. Deze voorstelling was eerder te zien op 8 december 2023.

Beeld: Songs and Silences.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.