Workshop Joodse familieopstellingen

Inzicht, erkenning en integratie

Gepubliceerd op: 18 april 2024

Sinds lang is bekend dat onze emotionele erfenis een echo heeft in ons huidige leven. Trainer Ria Verlinden en coach Jeannette van den Ingh - van Wijk gaan met de cursisten op zoek naar rust in het leven.

Intergenerationele verworvenheden binnen een familiesysteem en ook diepe littekens hebben mede de regie over onze eigen keuzes en de levens van onze kinderen.

Een opstelling kan inzicht, erkenning en integratie geven op een diepere laag om zo vanuit meer rust te kijken, en minder verstrengeld met wat niet erkend is of te groot om alleen te dragen.

Een familieopstelling is geen fixen van oude pijn. Het is een mengvorm van lichaamswerk, ritueel en neurologische heractivering, waardoor de eventuele trauma's en de terugkerende energie respectvol tot rust kunnen komen.

Het doen van deze workshop is het toenemen van de waardigheid in volle aanblik van wat het leven geeft en neemt. Dit ondersteund door de groep.

Ria Verlinden werkt als trainer, supervisor en consultant met groepen rond leiderschap, persoonlijkheidsontwikkeling en intergenerationele krachten. Inmiddels heeft zij een langs staat van dienst op die terreinen. Zij werkt onder meer in Nederland, België, Tsjechië, Zuid-Afrika, Nederland, Letland en Roemenië. Daar werkt zij zowel op persoonlijke ontwikkeling als op organisatieontwikkeling.

Jeannette van den Ingh - van Wijk werkt als systemische coach waar zakelijke vraagstukken raken aan het persoonlijke. Zij is overtuigd van de inspirerende waarde van de parallelle wereld. Zij werkt in leiderschapsontwikkeling vanuit haar intens gevolgde trainingen in het systemische gedachtegoed.

De trainers laten veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen. Deze workshop wordt gegeven op zondag 2 juni en duurt de hele dag. Deelname kost 75 euro (inclusief koosjere lunch en drankjes).
Meld je nu aan op de website van Crescas en wees verzekerd van deelname.

Beeld: Mario Renteria via Pixabay

Item in samenwerking met Maror.

Stichting Collectieve Maror-gelden Nederland (Maror) beheert de Maror-gelden van private partijen (banken, beurs, verzekeraars) die bestemd zijn voor collectieve doelen binnen de Joodse gemeenschap in Nederland en verstrekt daaruit subsidies.meer informatie: maror.nl
Logo samenwerking 'Maror'
Item in samenwerking met JMW.
Logo samenwerking 'JMW'

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.