Ze Kollel

Tora- en Talmoedstudie, diepgaand, intensief én inclusief!

Gepubliceerd op: 26 januari 2022

Heb je altijd al Talmoed willen bestuderen maar wist je niet waar je dat zou kunnen doen? Met Ze Kollel komt daar nu verandering in!

Ze Kollel staat open voor álle Joden die de behoefte voelen om Joodse teksten te bestuderen, en biedt ook vrouwen, lhbt+'ers, Joden van kleur en andere gemarginaliseerde groepen die vanuit de orthodoxe traditie geen toegang hebben tot Tora- en Talmoedstudie, de gelegenheid zich in die belangrijke Joodse teksten te verdiepen.

Bij Ze Kollel geloven we dat de teksten in alle Joden een plek hebben en dat de interactie met die teksten deel uitmaakt van een al ruim 2000 jaar tijdloos gesprek. We zouden jouw stem graag daaraan toevoegen in het volgende semester.

Het eerstvolgende Ze Kollel semester begint op 28 februari 2022. De zestien studiebijeenkomsten vinden plaats op maandagochtend 9:00 - 13:00. Deelname is gratis!

Meer informatie over Ze Kollel vind je op onze website. Daar staat ook hoe je je kunt aanmelden en het rooster.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.