Steek je rijk (oftewel Steek van de week)

Simon Soesan

vrijdag 6 november 2015

De spelregels zijn vrij simpel. Je hoeft er echt niet voor doorgeleerd te hebben. Het principe is eenvoudig. Je bekijkt wat instructievideo’s op internet, neemt een mes, schroevendraaier of ander scherp en puntig voorwerp dat makkelijk in de hand ligt, loopt de straat op en steekt in op een Jood. Zo mogelijk steek je hem meteen dood en als je snel bent en geluk hebt, steek je er een paar neer. Meteen daarna laat je je wapen vallen, steekt je handen hoog in de lucht en als het meezit word je vervolgens flink in elkaar getrapt door soldaten of oververhit geraakte burgers. Dat moet je echt op de koop toe nemen want dat levert onbetaalbare foto’s voor later op. Investeren in de toekomst heet dat. Wel moet je ervoor zorgen dat je niet dood geschoten wordt, want die Joden kunnen soms best venijnig fel uit de hoek komen. Dus altijd de hoeken controleren!

Nadat je dan gewond bent geraakt, word je aangehouden. Ook dat gaat er meestal niet al te zachtzinnig aan toe, maar dat moet je eveneens gewoon laten gebeuren, want dat geeft nog veel meer fascinerend beeldmateriaal. ‘Arme Arabier door Joden in elkaar geramd.’ Fantastische public relations voor het heilige doel.
Later moet je even voor een rechter verschijnen, maar daar hoef je je niets van aan te trekken. Wat die lui ook zeggen, het maakt niets uit, want je komt toch vrij bij de volgende gevangenenuitwisseling. En wat een feest zal dat zijn, want dan ben je echt een held! Vrouwen werpen zich aan je voeten, mannen willen allemaal je vriendje zijn, het kan niet op.

Oké, tot die tijd moet je een poosje in de bak doorbrengen. Maar die Joden zijn zo verdomde soepel! Je krijgt bezoek van de Rode Halve Maan, je familie mag langskomen, je hoeft de seks zelfs niet te missen als je een vaste partner hebt, je mag studeren op hun kosten en krijgt daar bovenop zelfs nog een dik salaris van Abbas! Uit dank voor jouw heldhaftige gedrag. M’n liefje, m’n liefje wat wil je nog meer?

Het is toch geweldig hoe die Joden zichzelf volledig hebben laten wegspelen? Public relations van die kant? Ho maar! Kijk nou eens naar wat er vorige week in Nederland gebeurde met Abbas. Niet alleen bij het Internationaal Gerechtshof, maar ook bij zijn bezoek aan de Eerste en Tweede Kamer van de Staten-Generaal werd hij als superheld ontvangen, en bovendien, als kroon op zijn harde werk, werd hij ook nog eens allerhartelijkst door hun koning ontvangen! Gelukkig maar dat deze geen politiek mag bedrijven … En als goede klein- en schoonzoon die hij is, kunnen we daar gerust op zijn … Het beste werd echter, zoals te doen gebruikelijk, voor het laatst bewaard. Een groepje Nederlandse Joden die samen een club beheren die volgens de naam die zij zichzelf gegeven hebben slechts geacht wordt om betreffende Israël te informeren en te documenteren, dus vooral geen representatieve mening te hebben, ging als klapstuk van de dag een serieus gesprek aan met Abbas. Alsof zij in Nederland ofwel Joden ofwel Israël zouden vertegenwoordigen … Alsof zij daartoe door enig platform anders dan henzelf gekozen waren! Met heel ernstige gezichten zaten zij daar. Alsof ze enig besef hadden van waarover het überhaupt ging!

En dat alles vanwege het kijken naar een instructievideo op internet, die ook nog eens gesponsord is door die lijpe Nederlanders! Hoe slecht kun je het hebben in deze wereld? Of eigenlijk hoe goed?

Nou vooruit, gewoon de praktijk in, de straat op, doen wat Abbas gezegd heeft. Joods bloed moet er vloeien en wel zoveel mogelijk. Eindelijk erkenning! Zelfs Joden in Nederland nemen ons serieus, geven ons een platform en praten met ons! En ze maken het zelfs nóg mooier daar in Nederland. Op de herdenkingsavond van de mislukte poging van onze Duitse vrienden om de wereld voorgoed van de Joden te verlossen, hebben ze Hanin Zoabi uitgenodigd om te spreken! Je zou het zelf niet kunnen verzinnen maar het is echt waar. De grootste verkondigster van geweld tegen de Joden is uitgenodigd om tijdens een herdenkingsavond van de Kristallnacht haar oproep te herhalen!

Nu meteen de straat op en een Jood zoeken. We zullen ze laten zien wat we met ze doen, meteen neersteken die beesten. Hoe zei Abbas het ook al weer? ‘Ze mogen met hun stinkende vuile poten onze heilige berg niet bevuilen.’ Kijk die koning eens lachen en aardig zijn met Abbas! Was vast om een jodenmop. En kijk die domme Nederlandse Joden eens ernstig met Abbas praten. Zullen ze nu echt denken dat ze hun eigen hachje gered hebben? Of dat er ook maar iemand is die geïnteresseerd is in hun mening?

Allah hoe akbar!

Snel de straat op en op naar eeuwige roem! Wellicht dat ook jij dan op een dag met de Nederlandse koning op de foto mag. Maar dat gaat niet zomaar. Dan moet je wel eerst wat Joden afslachten.

Aan die bevriende Nederlanders kun je vragen waar de instructiefilms te vinden zijn. Dat weten ze vast wel. Nederland heeft er voor betaald.


Simon Soesan

Bewerkt en geredigeerd door Hendrien Kloots

© Caun & Van Beem

8 + 2 = ?
Te gek voor woorden. Laffe Nederlanders, conformisten. Simon, je hebt helemaal gelijk. Blijf doorschrijven en als het effe kan ........stuur door naar nederlandse pers, het Sidi env. Dank. Therese Hirsch
Wat een geweldig stuk satire Joop. Vooral de Koning die een werkelijke klein- en schoonzoon is en bij z´n gezond niet weet wat hij doet. Smile and wave, smile and wave.
Wat een geweldig stuk satire SIMON. Vooral de Koning die een werkelijke klein- en schoonzoon is en bij z´n gezond niet weet wat hij doet. Smile and wave, smile and wave.
Wat een afgang voor de Nederlandse regering. Zouden ze het echt nog steeds niet snappen? Geloven ze nog steeds in de bezettings-leugen? Blijkbaar wel, anders zouden ze toch geen geld sturen? Er is nog veel werk te doen voor alle joodse instellingen, christelijke kerken en joods-christelijke instellingen.

Columns 2020

Columns 2019

Columns 2018

Columns 2017

Columns 2016

Columns 2015

Columns 2014

Columns 2013

Columns 2012

Columns 2011

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.