sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Inschrijven

Crescas is een Joods educatief centrum dat zich ten doel stelt de Joodse identiteit binnen de Nederlands-Joodse gemeenschap te versterken. Dit doen wij door het aanbieden van educatieve en culturele activiteiten met een Joodse thematiek. Wij organiseren deze activiteiten vanuit een Joodse visie op mens en samenleving. Van deelnemers aan onze activiteiten wordt verwacht dat zij dit uitgangspunt onderschrijven en respecteren.

Hebt u een promocode of kortingscode ontvangen? Vul deze dan hieronder in en klik op 'verwerken'.

1. Mijn keuze

totaal € 0,00

2. Mijn gegevens


Hebt u een Mijn Crescas-account? Log dan hier in.

 
 

3. Meer deelnemers

Wilt u voor meerdere deelnemers inschrijven? Dat kan tot maximaal vier extra personen.
Let op: u betaalt in één keer voor alle deelnemers die u inschrijft.

afgevinkt
onbekend
onbekend
onbekend
onbekend

4. Mijn Crescas

Maak een Mijn Crescas account aan (optioneel). Als u dat nù doet, hoeft u uw gegevens de volgende keer bij het inschrijven voor een Crescas-activiteit niet nogmaals in te vullen. Ontdek de voordelen van Mijn Crescas.5. Mijn achtergrond (invullen niet verplicht)

Wij proberen voortdurend het cursusaanbod te verbeteren en dit zoveel mogelijk af te stemmen op onze doelgroep. U kunt ons daarbij helpen door de onderstaande vijf vragen te beantwoorden. Dit is niet verplicht. Als u deze vragen niet wilt beantwoorden, ga dan meteen door naar Betaling, onderaan de pagina.


Als dit de eerste keer is dat u inschrijft voor een Crescas-cursus: op welke manier hebt u kennis genomen van ons cursusaanbod?
Hebt u een Joodse achtergrond?


Bent u lid van één van de Joodse kerkgenootschappen?
Hoe zou u zelf uw kennis over jodendom omschrijven?


Wat is de hoogste opleiding die u hebt genoten?


6. Betaling

iDEAL
PayPal
ik maak zelf een overboeking
Overmaken