Jiddisj leren

Jiddisj leren lezen en schrijven

Loading...
Altijd online-cursussen vallen onder het vaste online aanbod van Crescas.
Deze cursus volg je online in eigen tempo op een tijdstip dat jou uitkomt
Kosten
€ 195,00

Zonder dat je het in de gaten hebt, gebruik je in het Nederlands bijna iedere dag woorden die oorspronkelijk uit het Jiddisj komen. Als het je wat lijkt om deze taal écht onder de knie te krijgen, dan is deze cursus iets voor jou.

Jiddisj is een levende taal, één van de Joodse cultuurtalen zelfs. Jiddisj is nog steeds de taal van Joodse gemeenschappen over de hele wereld, niet alleen in Antwerpen en New York, maar ook in ons Mokum. Deze online cursus bestaat uit 30 korte lessen waarin je naast grammatica, korte filmpjes ziet waarmee je de uitspraak van het Jiddisj leert, en oefeningen waarmee je je leesvaardigheid les na les vergroot. Na iedere oefening krijg je je score te zien zodat je meteen weet of je beter aan het worden bent. Na het volgen van deze cursus kun je eenvoudige teksten lezen én begrijpen en een conversatie in het Jiddisj voeren. Als een echte bolleboos!

Deze cursus kun je starten nadat de betaling is afgerond. De cursus staat klaar in je account en je kunt op elk gewenst tijdstip zo vaak je wilt naar de cursus gaan.