De Joodse keuken

Een cursus waarvan u trek krijgt in meer

Deze cursus kunt u in uw keuken bekijken en er meteen mee aan de slag. Speciaal voor u worden negen traditionele Joodse gerechten ‘op grootmoeders wijze’ klaargemaakt.
Televisiekok Raya Lichansky vertelt tijdens het koken over de herkomst en de geschiedenis van deze gerechten en leert u hoe u ze klaarmaakt. Iedere les eindigt met een handig boodschappenlijstje, waarop u kunt aanvinken wat u al in huis hebt. Na het volgen van deze cursus maakt u zelf zonder al te veel moeite kippensoep, gemberkoek, gehakte lever, matzeballen, viskoekjes, latkes, gremsjeliesj, sjalet en kugel met peren. En daarna hoeft u het alleen nog maar op te eten.

Raya Lichansky

Raya Lichansky (1947) is al meer dan tien jaar actief voor Crescas. Vanuit haar culinaire achtergrond - ze werkte een aantal jaren als televisiechef voor RTL4 en publiceerde 7 kookboeken - verzorgde...
Meer informatie

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.