De Joodse keuken

Een cursus waarvan je trek krijgt in meer

Deze cursus kun je in je keuken bekijken en er meteen mee aan de slag. Speciaal voor jou worden negen traditionele Joodse gerechten ‘op grootmoeders wijze’ klaargemaakt.
Televisiekok Raya Lichansky vertelt tijdens het koken over de herkomst en de geschiedenis van deze gerechten en leer je hoe je ze klaarmaakt. Iedere les eindigt met een handig boodschappenlijstje, waarop je kan aanvinken wat je al in huis hebt. Na het volgen van deze cursus maak je zelf zonder al te veel moeite kippensoep, gemberkoek, gehakte lever, matzeballen, viskoekjes, latkes, gremsjeliesj, sjalet en kugel met peren. En daarna hoeft je het alleen nog maar op te eten.

Deze cursus kun je starten nadat de betaling is afgerond. De cursus staat klaar in je account en je kunt op elk gewenst tijdstip zo vaak je wilt naar de cursus gaan.

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.