Voorstelling Repertory Theatre

Gepubliceerd op: 9 februari 2023

Op 17 en 18 februari spelen Iftach Ophir and Erez Drigues uit Tel Aviv de toneelvoorstelling Repertory Theatre.

Een jonge timide schrijver wordt uitgenodigd door de neurotische manager van een nationaal theater. Vanwege het vooruitzicht om zijn debuut op de planken te zien, reageert hij enthousiast op de invitatie. Dan blijkt de theaterdirecteur geobsedeerd te zijn door Shakespeare’s Hamlet. De ontmoeting tussen kunst en theaterproductie is nooit een makkelijke. Maar de debutant was niet voorbereid op de dollemansrit waarin hij terecht zou komen.

De scheidslijn tussen het bewuste en onderbewuste, tussen theater en werkelijkheid wordt alsmaar dunner. Geesten uit het verleden, lijken in de kast en andere clichés passeren de revue in de bizarre komedie Repertory Theatre.

Repertory Theatre is een productie van het theaterduo Iftach Ophir and Erez Drigues uit Tel Aviv. Op 17 en 18 februari spelen zij in Amsterdam zowel een Hebreeuwstalige als een Engelstalige voorstelling.

Kaarten kosten 15 euro per persoon. Pas na je bestelling maakt de organisatie de locatie bekend. Dit zal in elk geval een theater zijn in het centrum van Amsterdam. Kaarten zijn te bestellen via Ticketkantoor.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.