Mokum deelt dapper: Antisemitisme in Amsterdam - nieuwe datum!

Een enquête voor Joodse Amsterdammers

Gepubliceerd op: 6 april 2022

JMW, Crescas en Oy Vey organiseren gezamenlijk een aantal gespreksavonden waar Amsterdamse Joden hun zegje kunnen doen en onderling met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Waar lopen we in onze stad tegenaan alleen maar omdat we Joods zijn?
Om inzicht te krijgen in wat er speelt, wordt er voorafgaand aan de gespreksavonden een enquête verstuurd. De enquête 'Mokum deelt dapper: Antisemitisme in Amsterdam' is de eerste in een serie van drie.

De eerste gespreksavond vindt plaats op 12 april om 20.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in gesprek over antisemitisme in Amsterdam. Wil je erbij zijn? Laat je contactgegevens achter aan het eind van deze enquête. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging met meer informatie.
Na elke vraag heb je ruimte om je antwoord toe te lichten, als je dit wilt. Aan het einde van de vragenlijst is er ruimte voor toevoegingen of het delen van persoonlijke ervaringen.

De vragenlijst is anoniem. In het laatste deel zullen we om een aantal persoonsgegevens vragen. Hier kun je je contactinformatie achterlaten als je geïnteresseerd bent om in gesprek te blijven met ons en anderen in de Joodse gemeenschappen.

Zie voor meer informatie over de bijeenkomst en de sprekers het tweede item in onze rubriek Kunst en cultuur elders in deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.