Israel Opera (Video on Demand)

Met het Video On Demand programma kan iedereen overal ter wereld gratis compilaties van de beste producties bekijken.

Gepubliceerd op: 3 december 2020

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

De Israel Opera is sinds 1985 het belangrijkste operagezelschap van Israël. Hun allereerste uitvoering was Dido and Aeneas van Henry Purcell in het Cameritheater. Het gezelschap maakt jaarlijks inmiddels verschillende belangwekkende operaproducties en is tevens initiator van het Israëlisch Operafestival, waarbij grootschalige openluchtproducties worden uitgevoerd, aanvankelijk nabij Caesarea en sinds 2010 in Masada.

Onlangs is de website van Israel Opera volledig vernieuwd en dat is goed nieuws voor de Nederlandse operaliefhebber. Met het gratis Video On Demand programma kan iedereen overal ter wereld genieten van compilaties van de beste operaproducties van de afgelopen tien jaar, waaronder Giacomo Puccini’s Tosca, La Bohème en Madama Butterfly, Die Zauberflote en Don Giovanni van Wolfgang Amadeus Mozart, Faust van Charles Gounod, Leonard Bernsteins Candide, La Traviata van Giuseppe Verdi en Jevgeni Onegin van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. Uiteraard allemaal met de grootste Israëlische operasterren in de hoofdrol.

Type:
muziek
Wie:
Israel Opera
Waar:
online
Wanneer:
Geen einddatum
Tijd:
Dagelijks

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.