Izzy Streaming Service

Onze wekelijkse keus uit IZZY's films en documentaires, tot de lockdown voorbij is!

Gepubliceerd op: 22 april 2021

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

Het is de droom van fans van Israëlische films en tv-series: een online, on demand platform waar je uitsluitend de allerbeste Israëlische producties vindt. Een soort Netflix voor Israëlische film en tv dus. Het goede nieuws: dit platform bestaat, en het heet IZZY.
Met ruim 300 uur aan documentaires, reality tv, dramaseries en speelfilms zit er voor iedereen wat tussen.

Tot aan het einde van de lockdown zullen we elke week enkele films of series uitlichten die op dit platform worden aangeboden.  

Lidmaatschap van IZZY begint al vanaf € 5 per maand. Bovendien krijgt iedereen die zich inschrijft een wekelijkse nieuwsbrief met gepersonifieerde kijktips.

Op de Facebookpagina van IZZY vind je altijd de laatste nieuwtjes, en ook met enige regelmaat een speciale abonnementaanbieding!


Type:
film
Wie:
IZZY Streaming Service
Waar:
Online
Wanneer:
donderdag 22 april 2021
Tijd:
dagelijks

The Amazing Journey

De documentaire-reality tv-serie The Amazing Journey volgt Gidi Gov en Yisrael Aharoni terwijl zij verschillende landen over de hele wereld aandoen.
De twee Israëlische beroemdheden bestuderen verschillende culturen in al hun facetten: geschiedenis, religie, tradities en de lokale keuken.


Golden Boys

Elke week verzamelen tien oudere homoseksuele mannen zich in het lhgbt-centrum van Tel Aviv. Ontmoet deze geestige senioren, hoor hun grappige dialogen en krijg, zonder enige sociologische of biografische duiding, een inkijkje in het meedogenloze proces van veroudering, terwijl de humor niet wordt geschuwd.

Across the Line

Hananel, een jonge religieuze Joodse man, haast zich op een vrijdagmiddag naar huis voor de sjabbat. Een onverwachte ontmoeting met de koppige Palestijnse lifter Mundir leidt tot een reeks misverstanden waardoor beide mannen uiteindelijk een lesje leren in communicatie, vriendschap en liefde.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.