Nieuw: de Crescas Academie voor Joods leiderschap!

Gepubliceerd op: 2 september 2021

Het jaarthema bij Crescas is Leiderschap. Het loopt als een rode draad door
het programma, en in dat kader hebben we iets toegevoegd dat we niet eerder deden: een leiderschapstraining. En wat voor één!

In vier meerdelige modules word je klaargestoomd voor de toekomst. Alle docenten zijn gespecialiseerd op hun eigen (deel)gebied, zodat je onder deskundige begeleiding doelgericht aan de slag kunt met Identiteit en zelfkennis, Leiderschap en ondernemerschap, Projectmanagement en Teamwerk.

Ongeacht of je nog studeert of bijvoorbeeld werkzaam bent als officemanager of projectleider: deze training is bedoeld voor elke Joodse jongvolwassene van twintig tot dertig jaar die zich nu ergens tussen studie en carrière bevindt. Maar ook als je al een leidinggevende functie hebt en wilt doorgroeien: met de Crescas Academie voor Joods leiderschap kom je verder!
Bovendien kun je deze training op je cv zetten, dus grijp deze unieke kans om de leider in jezelf te ontwikkelen!

Het complete programma bevat vier modules van elk drie sessies. In totaal zijn dat twaalf bijeenkomsten die plaatsvinden van december 2021 tot en met april 2022.
Alle bijeenkomsten zijn 'live', want in onze leiderschapsacademie gaat het niet alleen om het leren van nieuwe skills, maar ook om de groepsdynamiek en het vergroten van je sociale netwerk.

Dankzij een subsidie kunnen wij deze speciaal voor Joodse studenten en jongvolwassenen ontworpen leiderschapstraining aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.