Voor de leiders van de toekomst

Gepubliceerd op: 21 september 2023

Dit najaar organiseert Crescas een unieke leiderschapscursus voor mensen tussen de 18 en de 40 jaar. Tijdens vier woensdagavonden neemt trainer en teamcoach Ellis Vyth deelnemers mee in een verdiepende leiderschapscursus. Op een interactieve en dynamische manier zullen we ingaan op thema’s zoals persoonlijke ontwikkeling, Joodse identiteit, verantwoordelijkheid en leiderschap.

Tijdens het eerste deel van de cursus sta jij als persoon centraal: wie ben jij? En wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? Tijdens het tweede deel van de cursus gebruiken we deze zelfinzichten om te ontdekken hoe je van betekenis kan zijn voor Joods Nederland. Wat zou je droom zijn en hoe zou je dat vormgeven? Tijdens de cursus gaan we een begin maken met het realiseren van deze droom.

Wat leuk is, is dat de LJG Amsterdam een verdiepingsweekend organiseert als aanvulling op deze Crescascursus, en de cursuskosten betaalt voor haar leden die aan beide cursussen deelnemen. Zo investeren we samen in de leiders van de toekomst.

Het NIW besteedt deze week aandacht aan de leiderschapscursus. Lees het volledige interview.

Hier is alle informatie over de cursus te vinden en kan je inschrijven.

NIW interview met Ellis Vyth

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.