Symposium: Israël - conflictresolutie en weerbaarheid

Gepubliceerd op: 9 mei 2024

Op 26 mei 2024 presenteert het ICCRR (International Collaborative Conflict Resolution en Resilience) een eendaags symposium over de huidige situatie in Israël en de Joodse gemeenschap in de diaspora.

Diverse specialisten op het gebied van overheidsfuncties, psychologie en internationale rechtspraak zijn uitgenodigd om de allernieuwste inzichten te delen op het gebied van conflictresolutie en weerbaarheid, waarvoor een getuige van het Supernova Festival van 7 oktober 2023 aanwezig zal zijn.

Speciaal voor deze dag zijn sprekers uitgenodigd van over de hele wereld. Experts uit de Verenigde Staten, Canada, Israël, Litouwen, het VK en Nederland geven korte voordrachten, telkens gevolgd door de mogelijkheid voor vragen vanuit de zaal.

Het International Collaborative Conflict Resolution en Resilience symposium is een initiatief van stichting Maimon JDT.1.

Het volledige programma staat op de website van het ICCRR.
De toegang is 15 euro, studenten betalen op vertoon van hun collegekaart 5 euro (inclusief drankjes en versnaperingen. De locatie in Amsterdam wordt bekendgemaakt na aanmelding.

Beeld: Logo ICCRR

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.