Chanoeka 2021

Twee Chanoekaconcerten, beide helaas toch niet 'live', maar wél online!

Gepubliceerd op: 2 december 2021

Chanoeka 2020

Chanoeka 2021

Twee Chanoekaconcerten met de prachtigste muziek, uitgevoerd door fantastische musici, wat hadden we er ons op verheugd om dat in de concertzaal te mogen meemaken! Maar helaas… de coronamaatregelen maakten uitvoeringen met publiek onmogelijk.

Gelukkig vonden zowel B’nai B’rith Loge Hilleel (Chanukah Concert 2021) als Jewish Music Concerts (Chanukah 2021) een uitweg: via streams kan iedereen tóch van beide concerten genieten.

Het extra feestelijke concert Chanukah 2021 door het Jewish Amsterdam Chamber Ensemble en solisten zou op 5 december plaatsvinden in de Grote Zaal van het Koninklijk Concertgebouw. Nu kun je op 5 december om 20.15 uur hoogtepunten uit het programma via een concert stream zien en horen. Mis het niet, schakel op tijd in en voeg je bij de duizenden kijkers van over de hele wereld!

Het concert in de Kleine Zaal van het Koninklijk Concertgebouw van Maestro Jules van Hessen met orkest en zangers op 28 november werd op 1 december gestreamed en is nu voor iedereen terug te kijken.

Chanoeka 5782 / 2021 Het grootste Joodse culturele evenement van Nederland!
B’nai B’rith Loge Hilleel Chanukah Concert 2021

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.