Afscheid van Leo Levie, op afstand maar toch feestelijk!

Gepubliceerd op: 1 juni 2021

Zondag 6 juni nemen we afscheid van Leo Levie. Vanaf de oprichting in 1983 van het Joods Studiecentrum Leiden heeft Leo zich met hart en ziel ingezet voor het gebouw aan het Levendaal waar het Joodse leven na de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog weer werd opgebouwd. 

Leo heeft inmiddels ruimschoots de pensioengerechtigde leeftijd bereikt - niet verwonderlijk dus dat hij besloten heeft zijn werkzaamheden als coördinator te beëindigen. Maar het JSL stopt niet: Crescas zet de educatieve projecten van het JSL voor als de Leidse afdeling van Joods Educatief Centrum Crescas.

Wat zou het mooi zijn geweest als we Leo aan het eind van het studiejaar 2020-2021 hadden kunnen uitzwaaien met een feestelijke receptie, maar corona maakte dat onmogelijk.

Maar we kunnen niet blijven uitstellen. Daarom nodigen Leo en Crescas cursisten, docenten en eenieder die zich bij hem en het JSL betrokken voelt uit voor een Zoom-bijeenkomst. Daarin gaan we samen Leo in het zonnetje gaan zetten. Hoe we dat gaan doen lees je op onze website. Daar kun je je ook aanmelden.
Na ontvangst van de registratie krijg je de Zoom-link per mail toegestuurd.

Wie:
Leo Levie en Joods Educatief Centrum Crescas
Waar:
Online
Wanneer:
zondag 6 juni 2021
Tijd:
10.30 uur - 11. 30 uur

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.