Emaille kunstwerk, Leo Levie

Leo Levie afscheidsevenement

Vanaf de oprichting in 1983 heeft Leo Levie zich altijd met hart en nesjomme ingezet voor het Joods Studiecentrum Leiden. Sinds afgelopen studiejaar is Leo gestopt als coördinator, en gaat het JSL verder als Leidse afdeling van Joods Educatief Centrum Crescas.

Vanwege de corona crisis hebben we het afscheid van Leo Levie een paar keer moeten uitstellen. We hadden gehoopt, dit aan het eind van het studiejaar te kunnen doen met een feestelijke receptie. Helaas is dit nog niet mogelijk. Daarom nodigen we cursisten, docenten en overige betrokkenen uit voor een zoom bijeenkomst op zondagmorgen 6 juni van 10.30 – 11.30 uur, waarin we Leo samen in het zonnetje gaan zetten.

Dat doen we niet alleen door verrassingen en korte terugblikken in het verleden, maar ook door aandacht te besteden aan het heden. In een online galerie zal Leo worden geïnterviewd over enkele van zijn kunstwerken in email en keramiek. Uiteraard krijgen de aanwezigen de mogelijkheid om Leo het allerbeste voor de toekomst te wensen.

Na aanmelding op deze pagina ontvangt u de link en het volledige programma.

Wilt u bijdrage leveren aan een geschenk aan Leo Levie? Maak het over op rekening NL73 ABNA 0542 4729 10 t.n.v. Joods Educatief Centrum Crescas o.v.v. geschenk Leo Levie

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.