Over grenzen

Mijn leven in Israël

Gepubliceerd op: 11 maart 2021

Over grenzen
Mijn leven in Israël

Joanne Nihom

Kampen: KokBoekencentrum, 2021
Aantal blz.: 272
ISBN: 9789043535540

Ook als e-book verkrijgbaar

Joanne Nihom zien wat er gebeurt in Israël, het land waar ze woont. Ze schrijft over de positieve initiatieven en de inspirerende mensen die de media vaak niet halen en toont zich als Joodse vrouw kwetsbaar in de voor haar soms ingewikkelde maatschappij. Ze schrijft over gezamenlijke Israëlische en Palestijnse initiatieven, een ziekenhuisclown uit Gaza en een Druzenvrouw die de politiek inging - verhalen over verbinding, over het gewone en ongewone en de uitdagingen van de regio.

Over grenzen is met recht een grensverleggend boek over mensen die het verschil maken.


Joanne Nihom is journalist en schrijver en woont al lange tijd in Israël. Ze schrijft reportages voor verschillende Nederlandse media, van Joodse en christelijke signatuur. In 2013 schreef Joanne, samen met Esther Voet (NIW), het ebook HotspOTs Israël, dat sinds 2015 ook als fysieke reisgids voor leuk en verrassend Israël verkrijgbaar is.

Op zondag 14 maart zal Joanne tijdens een feestelijke Zoom-bijeenkomst de eerste twee exe,plaren van Over grenzen overhandigen aan twee bijzondere mensen.
Wil je daar virtueel bij aanwezig zijn? Je kunt je opgeven via secretariaat@ljg.nl onder vermelding van a) je naam, b) de datum 14 maart, presentatie Over grenzen en c) de naam waarmee je inlogt op Zoom (dat is belangrijk om te kunnen worden toegelaten tot het evenement).

De presentatie begint om 14.00 uur, vanaf 13.30 uur kun je digitaal 'inlopen'. Rond 16.00 uur zijn we klaar.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.