Freshpaint art & design fair

Special Online Edition 2020!

Gepubliceerd op: 12 november 2020

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

De Freshpaint art & design fair in Tel Aviv is de grootste en meest invloedrijke kunstbeurs van Israël; jaarlijks komen er meer dan 30,000 bezoekers op af. Door corona kan de beurs dit jaar helaas niet doorgaan, maar het goede nieuws is dat er een onlineversie is gelanceerd. Hoogtepunt van deze digitale editie is het Design Greenhouse - een nieuw format met kunst van jonge en veelbelovende Israëlische ontwerpers.

Door middel van een klantenservice adviseert het Freshpaint team u graag over de verschillende kunstwerken en de mogelijkheid tot aankoop daarvan. Uiteraard kunt u ook gewoon rondkijken zonder iets aan te schaffen. Nog een interessant element is de UBS Open Studio: een serie video’s waarin deelnemers van vorige edities persoonlijke verhalen vertellen over de wijze waarop het coronavirus hun tentoonstellingen en projecten beïnvloedt.

De digitale beurs is inmiddels geopend!

Type:
tentoonstelling
Wie:
Freshpaint
Waar:
Online
Wanneer:
woensdag 28 oktober 2020 - donderdag 26 november 2020

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.