Sjabbat z’mires zingen - tweede avond

Gepubliceerd op: 21 september 2023

De eerste avond Sjabbat z'mires zingen was snel volgeboekt. Om nog meer mensen de kans te geven deze avond te beleven hebben we een tweede avond gepland in maart 2024.

Een z’mire is net iets anders dan een liedje. Het is een gezang dat zichzelf zingt, met een melodie die vaak eenvoudig is, waarbij je je hoofd tot rust kan brengen. Zo breng je ook het sjabbes-gevoel binnen.

Wil jij z’mires leren zingen en loop je er tegenaan dat je de tekst en melodie vaak niet kent? Dan is deze workshop voor jou bedoeld. Ook als je de melodie en de tekst wel kent, maar meer wil weten over het ontstaan van de z’mires, is deze workshop interessant.

Item in samenwerking met Maror.

Stichting Collectieve Maror-gelden Nederland (Maror) beheert de Maror-gelden van private partijen (banken, beurs, verzekeraars) die bestemd zijn voor collectieve doelen binnen de Joodse gemeenschap in Nederland en verstrekt daaruit subsidies.meer informatie: maror.nl
Logo samenwerking 'Maror'

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.