Sjabbat z’mires zingen

Loading...
Selecteer hierboven een editie

De herkansing voor wie in oktober deze cursus z'mires leren zingen heeft gemist.

Een z’mire is net iets anders dan een liedje. Het is een gezang dat zichzelf zingt, met een melodie die vaak eenvoudig is, waarbij je je hoofd tot rust kan brengen. Zo breng je ook het sjabbes-gevoel binnen.

Wil jij z’mires leren zingen en loop je er tegenaan dat je de tekst en melodie vaak niet kent? Dan is deze workshop voor jou bedoeld. Ook als je de melodie en de tekst wel kent, maar meer wil weten over het ontstaan van de z’mires, is deze workshop interessant.

Samen gaan we ervaren hoe om te gaan met tekst, muziek en interpretatie. Ook leer je over de oorsprong van de liederen. We sluiten de workshop af met een miniconcert!

Na deze workshop kun je minimaal drie sjabbat liederen zelf thuis zingen.

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met Maror

Stichting Collectieve Maror-gelden Nederland (Maror) beheert de Maror-gelden van private partijen (banken, beurs, verzekeraars) die bestemd zijn voor collectieve doelen binnen de Joodse gemeenschap in Nederland en verstrekt daaruit subsidies.meer informatie: maror.nl
Logo samenwerking 'Maror'

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wil je graag op de wachtlijst staan of je belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.