Laatste kans: Jiddisj voor lichtgevorderden

Gepubliceerd op: 9 september 2020

De cursus Intensief Jiddisj lichtgevorderden, die op dinsdag 15 september van start gaat, is een aanrader voor iedereen die al beschikt over basiskennis van de grammatica.
In een kleine groep breid je je grammaticale kennis uit en vergroot je je woordenschat, zodat je kunt gaan lezen!

Samen met docent en vertaler Ruben Verhasselt begin je met stukjes tekst van Moyshe Altman (1890-1981), Yoysef Opatshu (1887-1954), Avrom Sutzkever (1913-2010) en Boris Sandler (1950).

Begin juni 2021, wanneer de laatste van de zestien bijeenkomsten achter de rug is, ben je klaar om deel te nemen aan de eerstvolgende Leesgroep Jiddisj.

Op onze website kun je je aanmelden voor de online cursus Intensief Jiddisj lichtgevorderden. Het lesmateriaal is bij de cursus inbegrepen.

Intensief Jiddisj lichtgevorderden wordt aangeboden in samenwerking met het Joods Studiecentrum Leiden en bouwt voort op de cursus Intensief Jiddisj 3, die Ruben Verhasselt in het seizoen 2019-2020 voor die organisatie heeft gegeven.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.