Concert: Mattias Devriendt

Ligconcert met een matje en hoofdkussen

Gepubliceerd op: 23 mei 2024

Neem je matje en hoofdkussen mee en maak je klaar om een uur lang te ontspannen, je hoofd leeg te maken en weg te dromen tijdens een weergaloos pianoconcert van de talentvolle Mattias Devriendt.

Verwacht een uniek ononderbroken muzikaal verhaal waarin rust, spanning, muzikale thema’s en dynamiek je een uur lang meevoeren. Een moment van rust, stilte en verbinding in een wereld vol vergaderingen, whatsappberichten en instareeltiktokstory. Elk concert is een nieuwe creatie. De perfecte keuze voor een eerste date, een avondje uit met vrienden of voor wie op zoek is naar wat cultuur.

Mattias Devriendt is een Belgische componist-pianist. Zijn minimalistische, contrastrijke en filmische muziek komt op vele locaties tot zijn recht: van statige kerken tot intieme zolders en van festivalpodia tot een concert op het strand – staand, zittend of liggend.

De pianist treedt op in de Uilenburger Sjoel, Nieuwe Uilenburgerstraat 91, 1011 LM Amsterdam.
Datum: 6 juni. Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
Entree: 24,39 euro, inclusief servicekosten. Ticketverkoop via de website van Eventbrite.

Foto: Uilenburger Sjoel

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.