Nieuw bij Crescas: Arabisch voor beginners!

Maak kennis met het Modern Standaard Arabisch, de taal die wordt gebruikt in onder meer media, politiek, literatuur en poëzie.

Gepubliceerd op: donderdag 26 november 20, 17:30

Heb je altijd al eens Arabisch willen leren? Dan is dit je kans! Vanaf 18 januari 2021 kun je in tien lessen een basis leggen. Docent Lucia Admiraal begeleidt je op je eerste stappen op het pad van het Modern Standaard Arabisch (MSA), de taal die in alle Arabische landen wordt gebruikt en begrepen.
Je leert het alfabet en woorden en eenvoudige zinnen schrijven. Daarnaast leer je begroetingen en simpele conversaties in het Arabisch zoals dat in Egypte wordt gesproken, een dialect, maar wel één dat overal in de Arabische wereld wordt verstaan.

In deze beginnerscursus maak je in beeld en muziek ook kennis met de rijke Arabische taal en cultuur. Dit alles is beslist een smaakmaker om na deze start een vervolgcursus MSA te volgen.

Meld je aan op onze website voor Arabisch voor beginners. Na ontvangst van je inschrijving krijg je de informatie om de zoomlessen te kunnen volgen.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.