Hebreeuws voor bar/bat mitswa

Online les via Zoom

Gepubliceerd op: 24 september 2021

Heb je nooit Hebreeuws leren lezen en nadert jouw bar/bat mitswa leeftijd? Nu voor alle tieners (10-11 jaar)in Nederland en België: een volwaardige bar/bat mitswa cursus, geheel online. Ook als je niet eerder naar Joodse les ging en niet gebonden bent aan een sjoel, kun je deze cursus volgen.

Verdeeld over twee cursusjaren (twintig lessen per jaar) leer je Hebreeuws lezen, maak je eenvoudige taaloefeningen en bouw je een Hebreeuws vocabulaire op van zo’n vierhonderd woorden. Aan het eind van de cursus kun je zelf een ijsje kopen in Tel Aviv en ken je ook de belangrijkste ‘liedjes’ in sjoel en van sjabbat thuis. En natuurlijk ben je een flinke stap verder met de voorbereiding voor je bar/bat mitswa.

Deze cursus wil Joodse jongeren een stevige basis bieden om na hun bar/bat mitswa volwaardig mee te kunnen draaien in een Joodse omgeving.

Let op: je leert tijdens deze cursus niet uit de Tora lajenen (=lezen) voor je bat/bar mitswa.
Wij gebruiken de methode Hoi ik lees Ivriet.

Schrijf je nu in voor deze cursus.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.