Pesach bij Crescas

Gepubliceerd op: 7 april 2022

Na twee jaar Pesach op afstand te hebben moeten vieren, kunnen we dit jaar weer met al onze dierbaren aan de seder het verhaal van de uittocht uit de ballingschap vertellen. En misschien is het sederen met familie verder weg via Zoom, Facetime of ander digitaal beeldmedium ook goed bevallen.
Ongetwijfeld zal de oorlog in Oekraïne aan de sedertafel niet onbenoemd blijven; het tijdloze verhaal biedt zoveel aanknopingspunten voor de actualiteit waar we dagelijks mee worden geconfronteerd.

Tussen alle schoonmaak, boodschappen en andere voorbereidingen door maken wij nog wel een nieuwsbrief: we zijn er wél op vrijdag 15 april, slaan dan één week over (dus op vrijdag 22 april ligt er geen nieuwsbrief in je digitale postvak) en zijn terug op vrijdag 29 april.

Het kantoor van Crescas is gesloten van 15 april tot en met 24 april. Inschrijven voor onze komende activiteiten kan natuurlijk wel.

Alle medewerkers van Crescas wensen je chag Pesach sameach!

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.