Nieuwe redacteur Crescas nieuwsbrief

Gepubliceerd op: 8 december 2022

Met pijn in het hart heeft Crescas na twaalf jaar fijne samenwerking, afscheid genomen van Raya Lichansky, de redacteur van onze nieuwsbrief. Raya gaat haar tijd anders besteden en dat betekent dat wij voor een uitdaging staan: wie wordt de nieuwe redacteur? Dat moet iemand worden die net zo professioneel, zorgvuldig en betrokken is als Raya en tegelijkertijd zin heeft om te kijken naar nieuwe invalshoeken voor de nieuwsbrief.
Wij zijn hard op zoek gegaan en menen ook al iemand te hebben gevonden. Een definitief bericht hierover volgt binnenkort. Ondertussen vragen we uw begrip voor de wat beperktere nieuwsbrief in december. U zult deze op 9 en 23 december ontvangen. Radio &TV overzicht ontbreekt in deze edities. In 2023 gaan we fris verder en kunt u naast het vertrouwde nieuws geleidelijk ook een vernieuwde opzet verwachten.

Wij wensen Raya veel plezier met alles en vooral met de kleinkinderen. Na zo veel jaar hard werken verdient ze veel naches!

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.