Chanoeka met het Israëlisch Filharmonisch Orkest

Een livestream van een bijzonder programma!

Gepubliceerd op: 3 december 2020

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

Het is alweer bijna tijd voor Chanoeka en dat betekent behalve kaarsjes, latkes en soefganiot, ook Chanoekaconcerten. Natuurlijk vindt er op Nederlandse bodem binnenkort weer een bijzonder concert plaats (daarover volgende week meer), maar dit jaar kun je digitaal ook Chanoekaconcerten elders ter wereld beleven.

Op **zondag 6 december** verzorgt het Israëlisch Filharmonisch Orkest een multidisciplinaire livestream. Op het programma: een interview met Oscar-winnaar en componist Hans Zimmer, de wereldpremière van een speciaal arrangement van 'Time' uit de film Inception, vertolkt door de artistiek directeur van het Israëlisch Filharmonisch Orkest Lahav Shani en enkele orkestleden en een unieke versie van de hit ‘When You Believe’ uit de film The Prince of Egypt, vertolkt door fauda-actrice Ronalee Shimon. En we horen inspirerende woorden van zangeres Bette Midler, model Dar Zuzovsky en muziekproducent Kenny Hamilton.
Kortom: dit wil je niet missen!

Fotocredits: Lahav Shani - Marco Borggreve, Hans Zimmer - Dita Vollmond

Type:
muziek
Wie:
Israel Philharmonic
Waar:
online, gratis
Wanneer:
zondag 6 december 2020 - zondag 6 december 2020
Tijd:
20.00

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.