Workshops persoonlijke ontwikkeling bij Crescas

Empowerment, Enneagram en Mindfulness: ontdek en ontwikkel je eigen verborgen potentieel!

Gepubliceerd op: 25 januari 2023

Persoonlijke ontwikkeling is een proces waar je je leven lang mee bezig kunt zijn. Er zijn zoveel manieren waarmee je je vaardigheden en kwaliteiten kunt verdiepen en vergroten en daarmee het potentieel dat in je zit kunt inzetten om te bereiken waar je naar streeft!

Dit cursusseizoen biedt Crescas drie workshops die je daarbij kunnen ondersteunen.

Op maandag 22 mei kun je deelnemen aan de workshop Empowerment doe je zelf. Met je groepsgenoten ga je, onder professionele begeleiding, op zoek naar je eigen innerlijke kracht waarmee je de controle (terug)krijgt op je eigen situatie. Je (her)vindt je capaciteiten en en leert ze in te zetten om meer greep te krijgen op gebeurtenissen en situaties die belangrijk voor je zijn. Deze workshop is een begin waarmee je zelf verder kunt!

Op woensdag 3 maart krijg je in de workshop Haal het beste uit jezelf met het enneagram een inleiding in dit psychospiritueel systeem waarin negen persoonlijkheidstypen worden geduid. Met het enneagram ontdek je welk type jij bent: herken je jouw eigenschappen, talenten en valkuilen? Deze workshop biedt je de weg naar maximale zelfkennis en persoonlijke groei, én geeft je inzicht in de overige persoonlijkheidstypen, en dat verbetert de communicatie vanuit begrip voor de ander.

Op maandag 3 april leer je in De kunst van het onthaasten de eerste beginselen van mindfulness. In de drukte van alledag valt het vaak niet mee de rust te vinden om echt bewust in het hier en nu te zijn, zonder bijgedachten. Je moet je weten los te maken om je aandacht te kunnen sturen zodat afleidende gedachtes niet langer in de weg staan om rust in je hoofd en lijf te vinden.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.