Chanoeka-concert 2023 met cantor Chaim Stern

Gepubliceerd op: 9 november 2023

Chanoeka ligt nog ver voor ons, maar toch alvast aandacht voor het Chanoeka-concert 2023 in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam. De ervaring leert dat kaarten voor dit bijzondere concert de deur uitvliegen.

Tijdens het Chanoeka-concert 2023 treedt cantor Chaim Stern, bekend om zijn adembenemende stem, voor het eerst op met het Joods Amsterdams Kamerensemble. Samen zullen ze een breed spectrumprogramma uitvoeren met Joodse, Israëlische, klassieke en hedendaagse muziek.

Op deze avond is er speciale aandacht voor de slotviering van de 75ste verjaardag van de staat Israël. De muzikaal leider van de avond is Barry Mehler en concertbeschermer Leo Samama.

Het Joods Amsterdams Kamerensemble viert op deze avond de vijfde nacht van Chanoeka. Bij deze gelegenheid zal de chanoekia, de achtarmige kandelaar, in volle pracht op het podium worden aangestoken. Iedereen is welkom om deze unieke avond mee te maken.

Kaarten kosten 36,00 tot 45 euro en zijn te reserveren op de website van het Muziekgebouw. Soefganiot (vergelijkbaar met een Berliner bol) en een glas koosjere wijn zijn bij de prijs inbegrepen.

Al Kol Eleh tijdens het Chanoeka Concert 2022

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.