Leer jezelf kennen met Enneagram

Een handleiding bij mensen

Loading...
Datum
woensdag 13 maart '24
Tijd
20:00 - 22:00
Lokatie
Amsterdam
Kosten
€ 25,00
Inschrijven voor deze editie is helaas niet meer / nog niet mogelijk.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven

De Kotzker rebbe zei: Niemand is precies zoals jij. Koester dat.

Met behulp van het enneagram, een psychospiritueel systeem van negen persoonlijkheidstypen dat mede gebaseerd is op de kabbalistische levensboom, ontdek je jouw eigen enneatype, en bevorder je je persoonlijke groei en zelfinzicht. Met meer inzicht in je vaste patronen kun je je gedragsrepertoire uitbreiden en effectiever en gelukkiger worden. Kennis van de andere enneatypes helpt je anderen beter te begrijpen, en biedt je een handleiding bij mensen.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een vragenlijst waarmee je je eigen enneatype kunt bepalen.

In de workshop bespreken we hoe het systeem werkt, hoe dit zelfinzicht je leven verrijkt en vergemakkelijkt, en hoe je er mee kunt werken aan je psychologische en spirituele ontwikkeling, op drie niveaus van ontwikkeling. We leren enkele oefeningen die je thuis kunt doen.

Schrijf je in en ontdek jouw enneatype!

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wil je graag op de wachtlijst staan of je belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.