Ivriet kita Tet

Loading...
Data
12x op maandag:
23 oktober '23
6 november '23
11 december '23
8 en 22 januari '24
5 en 26 februari '24
11 en 25 maart '24
15 april '24
27 mei '24
10 juni '24
Tijd
18:45 - 20:15
Lokatie
Online
Kosten
€ 240,00
exclusief lesmateriaal
Inschrijven voor deze editie is helaas niet meer / nog niet mogelijk.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven

In kita Tet ben je aanbeland op het niveau van de vergevorderden. In de lessen verdiepen en verbreden we de kennis van de taal en herhalen we stof die in voorgaande jaren is geleerd. Er wordt aandacht besteed aan lezen, schrijven, grammatica, spreken, 'slang' en luisteren. Aan de hand van luisterfragmenten en verschillende teksten leren we o.a. "Israelisch" de taal die tegenwoordig op straat wordt gesproken.Verder bespreken we YouTube fragmenten, leren we liedjes, lezen we teksten uit de krant en kijken af en toe naar het Israƫlische nieuws.

Niveau bepalen

Voor wij je inschrijven, willen wij graag weten in hoeverre je de taal al een beetje beheerst, of helemaal niet beheerst. Wij vragen je daarom eerst de online Ivriet-toets te maken en dan door te gaan met inschrijven. Het maken van de toets kost u circa 15 minuten.

maak de Ivriet-toets

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wil je graag op de wachtlijst staan of je belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.