Online privéles Ivriet

Ivriet leren vanachter je eigen computer

Loading...
Altijd online-cursussen vallen onder het vaste online aanbod van Crescas.
Deze cursus volg je online in eigen tempo op een tijdstip dat jou uitkomt
Kosten
€ 220,00

Wil je in eigen tempo, op jouw niveau vanuit huis Ivriet leren? Geen reistijd meer en wel persoonlijke begeleiding? Dat kan! Je maakt eerst onze toets zodat we alvast een beetje weten wat je niveau is. Daarna overleg je met docent Shelly Bodenheimer waar je gaat starten en wat je wilt leren. Ook bespreken jullie via welk medium de les zal gaan: Skype, Zoom of een ander systeem. En jullie spreken samen data en tijd af. In de 10 privé lessen leer je schrijven, lezen, luisteren en spreken.

Voorwaarde is dat je de (schrijf)letters van het Hebreeuwse alfabet kent. Crescas heeft daarvoor een cursus ontwikkeld waarmee je zelf de letters kunt bestuderen: My First Hebrew.

  • 10 lessen van 30 minuten worden in samenspraak van docent Shelly Bodenheimer afgesproken en gepland
  • Crescas stuurt een mail met de afspraken en een betalingsverzoek
  • Zodra de betaling is ontvangen kunnen de lessen van start gaan
  • De lessen dienen binnen 12 weken na startdatum te worden afgenomen
  • Er kan eenmaal een les worden verplaatst indien u verhinderd bent
  • Een les verplaatsen kan maximaal 24 uur van te voren. Meldt je korter dan 24 uur voor aanvang van de les dat deze les niet door kan gaan dan is de les voor eigen rekening
  • Huiswerk dient 24 uur van te voren worden ingestuurd, je bent er dan van verzekerd dat het is nagekeken en kan besproken worden in de les
  • Crescas zorgt voor het lesmateriaal, dit zal u digitaal worden toegestuurd

Deze cursus kun je starten nadat de betaling is afgerond. De cursus staat klaar in je account en je kunt op elk gewenst tijdstip zo vaak je wilt naar de cursus gaan.

Niveau bepalen

Voor wij je inschrijven, willen wij graag weten in hoeverre je de taal al een beetje beheerst, of helemaal niet beheerst. Wij vragen je daarom eerst de online Ivriet-toets te maken en dan door te gaan met inschrijven. Het maken van de toets kost u circa 15 minuten.

maak de Ivriet-toets

Inschrijven

Vul je gegevens in en klik op de knop ’inschrijven’, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.