Ivriet kita Wav

Loading...
Data
12x op maandag:
16 en 30 oktober '23
13 november '23
4 en 18 december '23
15 en 29 januari '24
12 februari '24
4 en 18 maart '24
8 april '24
10 juni '24
Tijd
18:45 - 20:15
Lokatie
Online
Kosten
€ 240,00
exclusief lesmateriaal
Inschrijven voor deze editie is helaas niet meer / nog niet mogelijk.
Wachtlijst / belangstelling doorgeven

Je hebt inmiddels het niveau ‘gevorderden’ bereikt.
Grammatica wordt dit jaar gedeeltelijk herhaald, maar ook verder uitgebreid. Natuurlijk werken we aan het vergroten van je woordenschat en oefenen je conversatie, lezen en luisteren. Aan de hand van luisterfragmenten en verschillende teksten leren we o.a. "Israelisch" de taal wat er tegenwoordig op staart wordt gesproken.
Daarnaast wordt regelmatig gebruikgemaakt van liedjes en YouTube videofragmenten en behandelen we actuele onderwerpen uit het Israƫlische nieuws.
Herhaling en verder uitdiepen van de lesstof is een belangrijk aspect van de lessen.

Niveau bepalen

Voor wij je inschrijven, willen wij graag weten in hoeverre je de taal al een beetje beheerst, of helemaal niet beheerst. Wij vragen je daarom eerst de online Ivriet-toets te maken en dan door te gaan met inschrijven. Het maken van de toets kost u circa 15 minuten.

maak de Ivriet-toets

Wachtlijst / belangstelling opgeven

De inschrijving voor deze cursus is helaas gesloten vanwege het maximale aantal deelnemers. Wil je graag op de wachtlijst staan of je belangstelling doorgeven, vul dan onderstaand formulier in. Mocht er alsnog een plekje vrijkomen zullen wij je uiteraard op de hoogte stellen. Bij veel belangstelling zullen wij extra cursus-editie's overwegen!

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.