sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

De Joodse keuken

Een cursus waarvan u trek krijgt in meer

cursusnummer
DIG09
kosten
€ 17,50

Deze cursus kunt u in uw keuken bekijken en er meteen mee aan de slag. Speciaal voor u worden negen traditionele Joodse gerechten ‘op grootmoeders wijze’ klaargemaakt.
Televisiekok Raya Lichansky vertelt tijdens het koken over de herkomst en de geschiedenis van deze gerechten en leert u hoe u ze klaarmaakt. Iedere les eindigt met een handig boodschappenlijstje, waarop u kunt aanvinken wat u al in huis hebt. Na het volgen van deze cursus maakt u zelf zonder al te veel moeite kippensoep, gemberkoek, gehakte lever, matzeballen, viskoekjes, latkes, gremsjeliesj, sjalet en kugel met peren. En daarna hoeft u het alleen nog maar op te eten.

×

Snel inschrijven

De Joodse keuken

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Eerst inloggen met uw mijn-crescas account? Of een account aanmaken?

Cursussen met hetzelfde thema 'Kosjer koken'