sluiten
×
Mogen wij u om een kleine bijdrage vragen om het werk van Crescas blijvend mogelijk te maken? Alle content op deze website is vrij toegankelijk: de wekelijkse columns, video’s, geluidsbestanden, artikelen, etc. Dat willen wij graag zo houden. U kunt ons daarbij helpen met een kleine, vrijwillige bijdrage. Ieder bedrag is welkom. Met de groene knop hiernaast is dat zó geregeld. Dankuwel.
inloggen
×

Mijn Crescas

Inloggen met gebruikersnaam & wachtwoord


Zonder wachtwoord snel inloggen?

Jiddisj leren

Jiddisj leren lezen en schrijven

cursusnummer
DIG07
kosten
€ 195,00

Zonder dat u het in de gaten hebt, gebruikt u in het Nederlands bijna iedere dag woorden die oorspronkelijk uit het Jiddisj komen. Als het u wat lijkt om deze taal écht onder de knie te krijgen, dan is deze cursus iets voor u.
Jiddisj is een levende taal, één van de Joodse cultuurtalen zelfs. Jiddisj is nog steeds de taal van Joodse gemeenschappen over de hele wereld, niet alleen in Antwerpen en New York, maar ook in ons Mokum. Deze online cursus bestaat, naast grammatica, uit korte filmpjes waarmee u de uitspraak van het Jiddisj leert, en oefeningen waarmee u uw leesvaardigheid les na les vergroot. Na iedere oefening krijgt u uw score te zien zodat u meteen kunt aflezen of u beter aan het worden bent. Na het volgen van deze cursus kunt u eenvoudige teksten lezen én begrijpen en een conversatie in het Jiddisj voeren. Als een echte bolleboos!

×

Snel inschrijven

Jiddisj leren

    promocode ontvangen?

gratis
← Snel & eenvoudigGeavanceerd inschrijven

Eerst inloggen met uw mijn-crescas account? Of een account aanmaken?

Cursussen met hetzelfde thema 'Taal'