Kabbala: leven vanuit je ziel

Gepubliceerd op: 26 oktober 2023

In deze lezing maak je kennis met een methodiek om je welbevinden te vergroten, Deze methodiek, Ein Abdolah, gebaseerd op de Kabbala, is ontwikkeld door haRav Yuval Cohen Asherov.

Onder leiding van Tali Gross leer je aan de hand van kabbalistische principes naar de wereld te kijken vanuit je ziel, de nesjama. Wat is de nesjama in jou en wat staat er bijvoorbeeld in de weg om daadwerkelijk vanuit je ziel te kunnen leven. Ook kijk je samen met Tali Gross en je medecursisten naar wat ervoor nodig is om vanuit deze pure bron te leven en te dienen.

Tali Gross werkt al bijna twintig jaar als trainer en coach in het bedrijfsleven, de cultuursector en het onderwijs. Sinds 2021 studeert zij in Israël bij Elima (School voor wellbeing based on jewish wisdom and kabbala) en geeft zij trainingen, workshops en persoonlijke coaching gebaseerd op deze kabbalistische methodiek.

Voor de lezing Kabbala voor een beter gevoel op 22 november zijn nog plaatsen vrij. Deelname kost € 17,50.
Meld je nu aan op de website van Crescas.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.