Gaga

Online danslessen van Ohad Naharin

Gepubliceerd op: donderdag 26 november 20, 09:00

Foto's: Gadi Dagon

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

In de tijd dat hij artistiek directeur was van de Batsheva Dance Company bedacht choreograaf Ohad Naharin een lesprogramma voor zowel professionele dansers als amateurs. Tijdens de jaren '90 ontwikkelde hij het programma verder door te repeteren met zijn eigen dansers, garderobepersoneel, kantoormedewerkers, vrienden en familie. In 2001 werden de lessen voor het eerst beschikbaar gesteld aan het grote publiek. Twee jaar later bedacht Naharin de naam Gaga voor deze toegankelijke danslessen.

De lessen van Gaga zijn ontworpen om alle mensen ter wereld in contact te brengen met hun lichaam, hun uithoudingsvermogen te helpen verbeteren en hen te laten genieten van beweging. Tot op heden werden Gaga-lessen alleen live gegeven aan groepen in een gedeelde ruimte. Door de huidige omstandigheden kan iedereen de lessen nu online volgen.

Elke dag worden verschillende onlineklassen gegeven. Sommige specifiek voor professionele dansers (Gaga/dancers), andere voor amateurs (Gaga/people).
Je kunt kiezen voor een abonnement waarmee je ongelimiteerd lessen volgt, maar ook een tienritten kaart behoort tot de mogelijkheden. Als je liever n keertje mee wilt doen, kun je uiteraard een single-class pass kopen.

Je kunt je aanmelden via de link hieronder.

Type:
dans
Wie:
Gaga
Waar:
Online
Wanneer:
Dagelijks, geen einddatum
Tijd:
In het schema op de website staan de tijden aangegeven voor zowel New York City (zes uur eerder dan de Nederlandse tijd) en Tel Aviv (een uur later dan in Nederland).

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.