Nani

Elke eerste zondag van de maand: Noam Vazana live online!

Gepubliceerd op: 3 december 2020

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

Ze speelde op festivals als North Sea Jazz, Music Meeting en Jazzahead!, trad onder meer op in de USA, Vietnam, India, Marokko en Engeland, had een bestseller op iTunes en won in 2017 de Sephardic Music Award van het International Jewish Music Festival. Het gaat Ladino zangeres Nani (Noam Vazana) voor de wind.

Haar muziek is een mix van flamenco, Noord-Afrikaanse tonen en Sefardische traditionele zang. Met haar eigen composities en arrangementen blaast ze het Marokko uit de tijd van haar oma nieuw leven in, zoals duidelijk te horen is op haar indrukwekkende album Andalusian Brew.

Elke eerste zondag van de maand geeft Nani een onlineconcert. Tijdens deze concerten brengt Nani liedjes over hoop, liefde en veerkracht. Geen overbodige luxe in deze rare tijd. Want zoals de Ladino-zangeres zelf zegt: “muziek is een medicijn voor de ziel.”

Kijk op Nani's website voor meer informatie.

Type:
muziek
Wie:
Nani (Noam Vazana)
Waar:
online
Wanneer:
Elke eerste zondag van de maand
Tijd:
20.00 uur

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.