Theater: Club Guy & Roni spelen Fortune

Gepubliceerd op: 29 juni 2023

Club Guy & Roni, Navdhara India Dance Theatre en Slagwerk Den Haag spelen Fortune. Deze wervelende dansvoorstelling is op 4 juli te zien in de Meervaart te Amsterdam.

Club Guy & Roni, opgericht door de choreografen Roni Haver en Guy Weizman maakte deze voorstelling in samenwerking met Navdhara India Dance Theatre uit Mumbai en met Slagwerk Den Haag. Dankzij bijdragen van componisten uit Dharavi, een sloppenwijk in Mumbai, ademt de voorstelling de sfeer van die miljoenenstad, bruisend van het leven.

Levensboom
Fortune is een aaneenschakeling van beelden, indrukken en momenten. De dansers gaan op zoek naar wat ons gelukkig maakt. Onder een hedendaagse levensboom, omringd door wegwerprommel, laten zij er geen misverstand over bestaan dat geluk in elk geval niet gaat om de nieuwste trends en gadgets. Beleving van geluk is een momentopname. Die is verdwenen voordat je er erg in hebt, want het lot is grillig.

Vanuit die fascinatie met de vergankelijke aard van de natuur, waarbij nooit iets vaststaat of ooit af is, is de dansvoorstelling Fortune ontstaan.

Locatie: de Meervaart, Meer en Vaart 300, 1068 LE Amsterdam
Kaarten: vanaf € 18,00.
Er zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn te bestellen via de website van De Meervaart.

Beeld: Fortune van Club Guy and Roni

Voorstelling Fortune trailer

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.