Streetwise Hebrew

Strengthened Coffee and Upgraded Pizza?

Gepubliceerd op: donderdag 15 oktober 20

TLV1 maakt sinds 2013 Engelstalige podcasts over een scala van onderwerpen.
De opnames worden gemaakt in de studios van TLV1 aan Kikar HaMedina in Tel Aviv, "de stad die de progressieve stem van Israël vertegenwoordigt en de culturele barometer is van het land", aldus de website.

Streetwise Hebrew is een van de zes min of meer maandelijkse en/of wekelijkse themapodcasts die je online kunt beluisteren.
Israel in Translation behandelt Israëlische literatuur in Engelse vertaling, Kol Cambridge focust op Israëlische musici van nu en vroeger, de wekelijkse Promised Podcast is een driegesprek over actuele politieke, culturele en maatschappelijke issues, Tel Aviv Review gaat op deze thema's meer de diepte in, en WhyWhyWhy! zijn opnames van live shows waarin allerlei mensen vertellen over hun belevenissen in Israël. Door corona is deze serie (tijdelijk) niet aangevuld. Je vindt alle afleveringen van de podcastseries onder de tab Podcasts op TVL1.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.