Bericht van het bestuur: Een vreedzaam 2024

Gepubliceerd op: 21 december 2023

Een nieuw jaar breekt aan. Wat 2024 gaat brengen, moeten we afwachten. Maar bij Crescas staan de komende maanden weer bol van de activiteiten.

Alleen al in januari zijn er vier lezingen en een boeiende cursus. In februari trekken we die lijn door met vijf lezingen en een cursus. En zo gaan we leerzaam verder. U kunt zich voor de meeste activiteiten nog inschrijven, maar wacht niet te lang, want vol is vol. Neem gerust een kijkje op de website van Crescas voor de rest van het seizoen.

Vanwege de feestdagen verschijnt er op 29 december geen nieuwsbrief. De eerstvolgende kunt op 5 januari in de mailbox verwachten.

Bij Crescas gaat in 2024 het een en ander veranderen. Dat begint al direct. Omdat zowel onze directeur, Diklah Zohar, als onze office manager, Channa Obstfeld, al een tijd ziek zijn, wordt begin januari het kantoor versterkt met een nieuwe medewerker: Judith Jas. In de volgende Nieuwsbrief leest u meer over haar.

De afgelopen tijd werden alle activiteiten georganiseerd door bestuursleden van Crescas. Daarom kunnen we ook geen telefoon aannemen. Bij vragen kunt u een mail sturen naar [email protected]. U krijgt snel een reactie.
Team en bestuur van Crescas wensen u een boeiend nieuw jaar toe vol leren en beleven.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.