Van studie naar carrière

Leiderschap in de praktijk

Gepubliceerd op: 17 november 2022

De tweede editie van de Crescas Leiderschapsacademie gaat op 14 februari 2023 van start. Deze cursus leiderschap kun je op je cv kunt vermelden, dus grijp deze unieke kans om de leider in jezelf te ontwikkelen.

De cursus is bedoeld voor studenten of jongvolwassenen tussen de twintig en dertig jaar.

Je kunt de zes sessies aanvullen met twee workshops naar eigen keuze.

Het programma in het kort:

  • Sessie 1: Waar sta jij in Joods Nederland? Een kennismaking met het rijk geschakeerde Joodse (verenigings)leven.
  • Sessie 2: Wat is jouw missie en jouw drive? Breng je motivatie en je langetermijndoelen in kaart.
  • Sessie 3: Leiderschap in kaart. Als leider heb je te maken met allerlei soorten mensen. Hoe ga je zo effectief mogelijk met hen om?
  • Sessie 4: Stakeholdermanagement - een praktische aanpak. Breng je eigen (werk)leven in kaart en leer op een leuke en constructieve manier met je contacten om te gaan.
  • Sessie 5: Fondsenwerving. Ontdek de verschillende aspecten van het verkrijgen van de nodige financiering voor een project.
  • Sessie 6: Soepel communiceren, ook als het lastig is. Aan de hand van praktijkvoorbeelden van mondelinge communicatie ga je zelf aan de slag en leer je je boodschap over te brengen.

En maak je keuze uit de volgende vier workshops: Empowerment doe je zelf, Hoe wordt het Joods Cultureel Kwartier geleid?, Haal het beste uit jezelf met het enneagram of De kunst van het onthaasten.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.