Boek: Geshmak! van Tulli Padwa

Gepubliceerd op: 23 mei 2024

Geshmak!
Chef Tulli’s Joodse recepten en tradities

Tulli Padwa

Antwerpen: Manteau/Standaard Uitgeverij, 2023
Aantal blz.: 224
ISBN: 9789022340806

Het eerste boek van chef Tulli Padwa is meteen een klassieker die niet mag ontbreken op de boekenplank van echte foodies.

 Met zijn innemende persoonlijkheid en Joodse humor neemt Tulli je mee op een culinaire ontdekkingstocht in zijn ultraorthodoxe gemeenschap in Antwerpen.

Lees Geshmak! op de sofa en ontdek een boeiende cultuur waarin koken en familie centraal staan, of neem het boek mee in de keuken en leer authentieke bagels bakken, een fotogenieke challe vlechten of een pot gezellige tsjolent maken.

Tulli’s recepten versmelten koosjere tradities met moderne invloeden voor bereidingen die ook jou ontzettend goed zullen smaken.

Geshmak! is verschenen bij de Standaard Uitgeverij in Vlaanderen. De gebonden uitgave kost 30 euro.

Tulli Padwa geniet dankzij de televisieserie Shalom Allemaal! grote bekendheid in België en Nederland. Hij geldt als het enfant terrible van de ultraorthodoxe Joodse gemeenschap. Hij gaf met zijn optreden de Antwerpse Jodenbuurt een gezicht. Hij drinkt, rookt, luistert Amerikaanse rap en kookt geweldig. Lees het interview met chef Tulli op de Vlaamse website De Zondag.

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.