Chanoeka Sameach: Word donateur en vier met Crescas onze 24ste verjaardag!

Gepubliceerd op: 22 december 2022

Crescas kijkt terug op een geslaagd 2022, met tal van bijzondere cursussen en lezingen. Het afgelopen jaar hebben we opnieuw een groot aantal lezingen online kunnen aanbieden. Gezien het aantal aanmeldingen bleken onze cursisten die mogelijkheid zeer te waarderen. Een aantal lezingen en evenementen is bovendien gratis terug te kijken op onze website. Ook als je je niet hebt aangemeld.

In 2023 bestaat Crescas 24 jaar. Nog net geen lustrum, maar wel een nieuw jaar waarin jij je kennis over het jodendom kunt vergroten en verdiepen. Om dit te realiseren kan Crescas niet zonder jouw steun.

Voor mensen die 50 euro of meer doneren, hebben we een mooi cadeau klaarliggen. Je mag een gratis introducee meenemen naar het verjaardagsconcert op 18 februari 2023.

Met minder dan een week tot het jaar 2023 kun je nog doneren met belastingvoordeel. Daarmee steun je niet alleen het educatief programma, maar ook andere projecten van Crescas: de online Digibib, het leiderschapsprogramma voor jongvolwassenen en de mooie uitgave van de vertaling ‘Kom je bij ons wonen?' Over dit project ga je in de loop van 2023 nog veel meer horen! Help je mee?

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.