Hit & Run

Een man die zoekt naar de ware toedracht van de dood van zijn vrouw, raakt verstrikt in een duister web van geheimen en intriges

Gepubliceerd op: 19 augustus 2021

Kunst & Israël logo

Crescas heeft per november 2020 de agenda-functie van KUNSTENISRAËL overgenomen. Daarmee bieden we een podium aan de Israëlische kunst die in Nederlandse theaters en musea en bij andere organisaties voor kunst en cultuur te zien is. Israëlische kunst behoort tot de wereldtop en verdient een prominente plek in de Nederlandse kunstwereld, in alle genres, van dans tot muziek en van literatuur tot de beeldende kunsten.

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar vanaf nu kan er weer een nieuwe, Israëlische serie gestreamd worden op Netflix. En niet zomaar eentje: Hit & Run is van dezelfde makers als de zeer succesvolle serie Fauda, de politieke actiethriller over het Israëlisch-Palestijns conflict. De beroemde Israëlische acteur Lior Raz vertolkt in beide series de hoofdrol. Maar er spelen meer bekende namen in Hit & Run: Lior Ashkenazi, Kaelen Ohm en Moran Rosenblatt, om er maar een paar te noemen.

Hit & Run draait om de Israëlische reisgids Segev. Hij leidt een rustig leven met zijn dochter Ella en zijn nieuwe geliefde Danielle, een beeldschone ballerina. Zijn duistere en harde verleden heeft hij achter zich kunnen laten. Althans, dat denkt hij. Want wanneer Danielle voor een auditie naar New York vertrekt en daar om het leven komt door een auto-ongeluk, verandert Segevs rustige bestaan in een helse nachtmerrie. Hij wil het verlies van zijn vrouw geen plaats geven tot hij heeft ontdekt wie verantwoordelijk is voor haar dood. Het is het begin van een spannende zoektocht naar gerechtigheid.

Het hele eerste seizoen, dat bestaat uit negen afleveringen, is nu beschikbaar op Netflix. De serie kwam meteen terecht in de toplijst van best bekeken programma’s. De laatste aflevering eindigt met een enorme cliffhanger… dus op internet wordt al druk gespeculeerd over een tweede seizoen. 

Een abonnement op Netflix kost vanaf € 7,99 per maand.


Type:
film
Wie:
Netflix
Waar:
online/kabeltv
Wanneer:
maandag 9 augustus 2021
Tijd:
dagelijks

Nieuwsbrief

Volg ons en blijf op de hoogte! Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en wij zorgen dat je niks mist.

Bekijk nieuws overzicht

Doneren

Crescas kan niet zonder jouw steun. Met elke donatie, hoe klein ook, steun je onze activiteiten en zorg je dat wij nog meer voor Joods Nederland kunnen betekenen.